Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (3.89 secunde)
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
Reprezentantii Coalitiei, a explicat Ciuca, au ajuns la aceasta formula „pentru a se impiedica santajul politic din partea partidului“ pe listele caruia a fost ales.
Pana lunea viitoare, reprezentantii PUR vor formula de asemenea propriile amendamente la Statutul minoritatilor pe baza recomandarilor Comisiei de la Venetia.
"Aceasta a fost o formula de a asigura un anumit tratament, care, pana la urma, tine de tratamentul general, pentru ca si pentru cei care isi pierd locul de munca exista o anumita indemnizatie pentru o anumita perioada de timp", a explicat Nastase.
O data ales liderul, acesta propune o formula pentru Prezidiul executiv, format din mai multi vicepresedinti. Echipa propusa va trebui sa obtina votul de incredere din partea Consiliului Reprezentantilor, care are 120 de membri, in caz contrar procedura fiind reluata.
Tariceanu a adaugat ca ideea unei fuziuni de tip federativ este o formula mai veche ce trebuie analizata, dar a adaugat ca este doar una dintre variantele care trebuie luate in calcul.
Intrebat care ar fi locul pe care ar putea sa-l ocupe Theodor Stolojan in viitoarea formula de conducere a partidului, Catarama a opinat ca acesta ar trebui sa demisioneze din functia de consilier prezidential si sa devina simplu membru de partid.
Potrivit lui Petre Roman, ei au cazut de acord ca "alunecarile" actualei puteri sunt periculoase si ca gruparea fortelor de centru-stanga ar fi o alternativa la actuala putere, formula fara de care PSD nu va putea castiga viitoarele alegeri.
GRP-ul online este acum o formula usor de calculat: este egal cu numarul total de afisari ale site-ului impartit la numarul de utilizatori Internet in general.
Ei s-au declarat in favoarea fuziunii PNL cu PPCD in formula unui partid liberal popular, membru al Partidului Popular European.
Responsabilizarea clasei politice inseamna introducerea votului uninominal - cetateanul sa voteze pe cine vrea el pentru Parlamentul Romaniei - si restructurarea numarului de parlamentari si in Camera, si in Senat, astfel incat sa se ajunga la o eficientizare care sa duca spre acea formula de parlament unicameral:
"Ce era un obiectiv anul trecut al actualei Puteri, si nu s-a implinit, se va cauta sa fie pus in aplicare printr-o formula de presiune mediatica si politica", a spus Nastase.
"Este inacceptabil ca un parlamentar al Romaniei, seful delegatiei la APCE, sa spuna ca acolo el nu reprezinta interesele Romaniei, declaratie sustinuta tacit si de presedintele UDMR, Markó Béla, care spunea ca domnul senator sustine interesele maghiarilor in interesul Romaniei - o formula ambigua, care lasa loc de interpretari", a mai spus liderul PD.
Fie ca argumentele se refera la necesitatea pastrarii liberalismului, fie ca nu se accepta traseul impus de democrati si se critica atitudinea lui Traian Basescu, liderii PNL au suficiente motivatii pentru a respinge formula PD referitoare la fuziune.
Tariceanu a amintit ca dezbaterea in PNL pe tema fuziunii este in curs, un numar important de filiale pronuntandu-se deja, iar la 24 februarie urmeaza sa aiba loc o reuniune a Delegatiei Permanente, unde va fi analizata pozitia filialelor si se va formula un punct de vedere al partidului.
Astfel, formula pe care se va merge este cea potrivit careia primarii ar putea sa-si piarda mandatul doar in cazul in care demisioneaza din partid, nu si in cel in care sunt exclusi.
Presedintele si-a exprimat speranta ca dupa intalnirea de astazi, formula propusa sa intruneasca un consens al partidelor parlamentare, inclusiv al celor din Opozitie si, in special, al PSD.
Biroul Permanent National PD a decis ieri sa mentina oferta de fuziune adresata liberalilor, chiar daca ea a fost practic respinsa in formula propusa de democrati.
In schimb, fiecare formatiune politica urmeaza sa-si stabileasca specialisti care sa elaboreze un proiect de lege pentru reglementarea numirii tuturor procurorilor, inclusiv cel al DNA, formula sustinuta de toate partidele fiind ca acesta sa fie propus de CSM.
Dar, ca o conducere a PD, noi avem aceasta dorinta sa crestem partidul astfel incat sa ajungem la o astfel de formula".
google-analytics.com